mr. drs. Uka Maassen RV (1975)

Voor de oprichting van Trigentis in 2006 was Uka Maassen werkzaam bij Deloitte Corporate Finance te Amsterdam. In die hoedanigheid is hij betrokken geweest bij diverse (inter)nationale fusie- en overnametransacties. Met zijn juridische en economische achtergrond heeft Uka zich bezig gehouden met waarderingsvraagstukken, onder andere voor de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa). Uka is, na het afronden van de postacademische opleiding Business Valuation (Rotterdam School of Management), door de Stichting ten behoeve van Waardering Bedrijf en Onderneming (SWBO) erkend als ‘Register Valuator’ en als zodanig ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV). Tevens is Uka als waarderingsdeskundige verbonden aan meerdere rechtbanken.

u.maassen@trigentis.nl

mr. Boudewijn Muurmans (1944)

Na zijn studies Nederlands Recht aan de Radbouduniversiteit Nijmegen (1970) en Belastingrecht aan de Universiteit van Tilburg (1972) is Boudewijn Muurmans in zijn vroege carrière jaren werkzaam geweest als belastingadviseur om vervolgens ervaring op te doen als bedrijfsjurist bij de Melchior Groep in Maastricht. In 1978 heeft hij ‘Muurmans Advocaten’ te Maastricht opgericht, wat is uitgegroeid tot een middelgroot kantoor actief binnen diverse rechtsgebieden. Na de succesvolle afronding van de Grotius specialisatiecursus faillissementsrecht in 1998 mag Boudewijn op dat gebied een ‘specialist’ worden genoemd. Sinds 2008 is Boudewijn verbonden aan Trigentis en daarnaast is hij in zijn vrije tijd actief binnen diverse bestuurslidmaatschappen.

b.muurmans@trigentis.nl

drs. Jeroen van Donzel (1972)

Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen is Jeroen van Donzel bij een specialist in POS materialen en store design in dienst getreden om na enkele jaren de overstap te maken naar het familiebedrijf, bestaande uit meerdere meubel- en keukenspeciaalzaken. Na de verkoop van de verschillende ondernemingen binnen het familiebedrijf heeft Jeroen zijn loopbaan als adviseur bij een zelfstandig fusie- en overnamekantoor vervolgd, welke later gefuseerd is met de corporate finance afdeling van een middelgroot accountantskantoor. Als adviseur is Jeroen betrokken geweest bij uiteenlopende (inter)nationale aan- en verkooptransacties in het MKB. Sinds begin 2016 maakt Jeroen deel uit van het Trigentis team als overnameadviseur.

j.vandonzel@trigentis.nl

drs. Carlos Gonzalez (1974)

Na het afronden van zijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit Maastricht, is Carlos Gonzalez zijn carrière begonnen bij een consultancy kantoor. Hij is vervolgens werkzaam geweest als controller bij diverse (inter)nationale ondernemingen in zowel vaste als interim functies. Na ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in de financiële sector, maakt Carlos sinds 2015 deel uit van het Trigentis team als controller.

c.gonzalez@trigentis.nl

drs. Patrick Oliemeulen RV, FRM, CAIA

Wij zullen Patrick Oliemeulen altijd in onze herinnering houden. Patrick was één van de drijvende krachten achter Trigentis en is ons in 2015 ontvallen. Zijn toewijding, kennis en creatieve visie heeft ons mede gebracht waar we nu zijn. Zijn persoonlijkheid en vriendschap missen we elke dag.